Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Contactează partenerul respectiv pentru mai multe detalii privind preţul automobilului care te interesează.

Rezervarea cu taxă este o cerere de rezervare cu intenţia de a cumpăra automobilul de la partener. Taxa de rezervare este necesară pentru rezervarea automobilului până la încheierea contractului.
Taxa de rezervare este necesar─â pentru blocarea ma┼činii pentru perioada p├ón─â ├«n ziua ├«ncheierii contractului. ├Än aceast─â perioad─â nimeni nu poate rezerva acea ma┼čin─â pe platform─â. Odat─â ├«ncheiat contractul, automobilul va fi scos de pe platform─â ┼či nu va mai fi disponibil pentru v├ónzare.
├Än cazul ├«n care contractul t─âu este ├«nchis, taxa de rezervare va fi creditat─â pentru plata final─â ┼či/sau contractul de leasing. Dac─â contractul nu este ├«ncheiat, taxa va fi rambursat─â ├«n contul t─âu bancar.

Solicit─â acum este o solicitare pentru mai multe informa┼úii. Dac─â ai ├«ntreb─âri despre un anumit automobil, po┼úi utiliza butonul Solicit─â acum pentru a trimite o ├«ntrebare direct partenerului respectiv. Dealerul BMW va prelucra solicitarea ┼či va reveni c├ót mai cur├ónd posibil.

Da, vei primi exact ma┼čina din imagine.

C├ónd selectezi un automobil, selecteaz─â simbolul stea pentru a ad─âuga ma┼čina la Favorite. Acceseaz─â contul MyBMW pentru a c─âuta automobilele salvate.

Pute┼úi contacta BMW Customer Service Center. 

BMW Customer Service Center este deschis de luni p├ón─â vineri ├«ntre orele 09:00-18:00. Num─âr de telefon: 

+40 312 297 499

Pentru mai multe informaţii accesaţi: https://www.bmw.ro/forms/rfc/rfc.html

 

Pentru informa┼úii referitoare la politica noastr─â de confiden┼úialitate, consult─â BMW Data Privacy or BMW Legal Disclaimer.