Premium
Automobile rulate

BMW Premium Selection.

Descoper─â pl─âcerea de a conduce cu BMW Premium Selection, gama noastr─â de automobile rulate. ├Änainte ca un model BMW sa primeasc─â certificatul de BMW Premium Selection, acesta trece printr-o varietate de teste - pentru a asigura calitatea premium ┼či siguran┼ú─â deplin─â. Bucur─â-te de siguran┼úa oferit─â de garan┼úia BMW Premium Selection de 24 de luni, serviciile ┼či op┼úiunile de financiare oferite. 

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, este un principiu. Un model BMW rulat certificat BMW Premium Selection a avut o verificare 360┬░. Automobilele BMW Premium Selection sunt disponibile doar la partenerii autoriza┼úi BMW Premium Selection, pentru a-┼úi putea garanta cea mai ├«nalt─â calitate. 

Verificare 360┬░

Numai automobilele pentru care s-a efectuat o verificare complet─â 360┬░ sunt certificate BMW Premium Selection. Cu experien┼úa BMW ┼či echipamentele de diagnosticare de ultim─â genera┼úie, exper┼úii no┼čtri BMW testeaz─â un automobil BMW Premium Selection. Dup─â inspec┼úia standard, automobilul t─âu BMW Premium Selection ├«┼úi va fi predat ├«n stare impecabil─â.

Garanţie 24 de luni

Cu BMW Premium Selection, ai optat ┼či pentru o mai mare siguran┼ú─â ├«n pl─âcerea de a conduce. Cu garan┼úia BMW Premium Selection, po┼úi conduce relaxat ÔÇô oriunde te-ai afla ├«n Europa. Garan┼úi este acoperit─â ├«n Europa.

Leasing ┼či Finan┼úare

Pentru toate automobilele BMW Premium Selection beneficiezi de condi┼úii atractive de finan┼úare ┼či leasing. Not available in Romania. Oferim servicii suplimentare importante, asigurarea ma┼činii ┼či a pasagerilor, precum ┼či asisten┼ú─â ├«n caz de avarie. De asemenea, ├«┼úi oferim un pre┼ú pentru ma┼čina actual─â ├«n conformitate cu cele existente ├«n pia┼ú─â.

Istoricul automobilului verificat

Pentru automobilul BMW Premium Selection, istoricul automobilului ┼či al lucr─ârilor de service a fost verificat ├«n conformitate cu standardele BMW Premium Selection.

Întreţinere gratuită minim 6 luni sau 10.000 de km

Dup─â livrare, automobilul nu necesit─â opera┼úiuni de ├«ntre┼úinere timp de cel pu┼úin 6 luni sau 10.000 km conform afi┼čajului intervalului de service.